Ajanvaraus

Ohjeita vastaanotolle

  • Ota mukaan asiakirja, johon aikaisemmat hoidot, kuten rokotukset, on merkitty: Rekisteritodistus, EU-lemmikkieläinpassi, Terveyskortti tms.
  • Kirjaa oireet ylös: Lemmikin terveydentila ja siinä havaitsemanne muutokset (oireet ja niiden alkamisajankohta) kannattaa kirjata ylös jo ennen käyntiä, jottei mitään tärkeää unohdu vastaanotolla. Muita tärkeitä tietoja ovat mm. eläimen lääkitykset (esim. edellinen matolääkitys), sen päivässä juoma vesimäärä, ruokinta, edellinen juoksuajankohta nartuilla, ulostuskertojen määrä ja ulosteen laatu sekä aikaisemmin mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja löydökset.
  • Syöminen: Pidä koira 12 ja kissa 6 tuntia syömättä ennen vastaanotolle tuloa, jos lemmikki rauhoitetaan, nukutetaan tai siitä mahdollisesti otetaan verinäytteitä. Vettä saa juoda vapaasti. Kaneja ja jyrsijöitä ei saa pitää paastolla.
  • Tutustu Suomen Kennelliiton antidoping -säännöksiin, jos koirasi kisaa tai osallistuu näyttelyihin taikka kokeisiin. Osalle lääkityksistä on asetettu varoaika, jonka kuluessa osallistuminen ei ole mahdollista.

COVID-19 koronaviruspandemian aikaiset lisäohjeet klinikalla käyntiin:

– älä tule klinikalle hengitystieoireisena
– ainoastaan 1 maskia käyttävä saattaja per lemmikki toimenpidehuoneeseen (mikäli omaa maskia ei ole, sen voi ostaa klinikalta käynnin yhteydessä 1 euron hintaan)
– edes odotushuoneeseen ei tulla joukolla
– käy sisällä ilmoittautumassa ja odota mahdollisuuksien mukaan vuoroasi ulkona tai autossa
– pese kätesi asiakas wc:ssä ja käytä käsidesiä
– halutessasi sinun ei tarvitse tulla lainkaan klinikalle sisälle,vaan henkilökunta voi pyydettäessä hakea lemmikkisi ulkoa

Valikko